Groan_Close_Gerst6302.jpg

Een nieuwe identiteit

Diervoedergrondstoffen van morgen

We zijn ons diep bewust van onze sleutelpositie binnen de diervoederketen, en het is deze positie die ons inspireert om verder te kijken dan de horizon. We omarmen onze verantwoordelijkheid niet alleen met trots, maar ook met het enthousiasme van innovators.

Ons doel is helder: de diervoederindustrie vooruithelpen met duurzamere, toekomstgerichte oplossingen. We willen niet alleen voldoen aan de behoeften van vandaag, maar ook die van morgen.

Bekijk onze brandmovie

DSC08403.jpg

Het vernieuwde Groan

Met onze nieuwe identiteit en het vernieuwde logo symboliseren we deze evolutie - de perfecte balans tussen ons erfgoed en onze toekomstige aspiraties. Een fusie van professionaliteit en toegankelijkheid, waarmee we onze kernwaarden van verantwoordelijkheid, verzorging en vooruitgang visualiseren.

Een duurzame toekomst

Welkom bij Groan, waar elk moment telt en elke bijdrage ons een stap dichter bij een duurzamere toekomst brengt. Wij nodigen je uit om met ons mee te reizen door de brandmovie en te zien hoe wij de diervoedergrondstoffen van morgen leveren – een toewijding die geworteld is in onze geschiedenis en bloeit richting de toekomst.