Over ons

Servicegericht en flexibel

Groan is een dynamische handelsonderneming die zich sinds 1979 richt op de handel van grondstoffen die gebruikt worden om diervoeders te produceren. Onze service en flexibiliteit maakt ons al decennialang tot een unieke schakel in de diervoederketen. Wij kunnen u overal en altijd van diervoedergrondstoffen voorzien, met dank aan ons fijnmazige distributienetwerk.

Door ons gespreide netwerk van opslaglocaties en fabrieken, is er altijd een laadplaats bij u in de buurt. Groan is niet alleen actief in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo werken wij samen met diverse fabrieken verspreid over Noordwest Europa.

Voorsprong door voorraad

Onze klantgerichte instelling onderscheidt ons. Groan zorgt altijd voor voldoende voorraad. U bepaalt hoeveel wij leveren en welke route de grondstoffen afleggen. U bent bij ons niet verplicht een minimum of maximum hoeveelheid af te nemen, want wij leveren maatwerk. Zo zorgen we ervoor dat de juiste goederen, op het juiste tijdstip, op de juiste plaats zijn en u als klant nooit zonder grondstoffen zit.

Ontzorgen van A tot Z

Groan denkt proactief en oplossingsgericht met u mee. Dit omvat alles vanaf het moment van aankoop, een soepele levering op uw moment tot en met een correcte factuur. Uw zorg is onze uitdaging.

"Zo maken wij van iedere samenwerking een succes!"