Trader gezocht

Ben je commercieel, ondernemend en analytisch? Kun jij snel schakelen, heb jij bovendien al wat jaren werkervaring, maar ben je toe aan een nieuwe stap in je carrière? Dan is een baan als trader bij Groan perfect voor jou. 

Groan is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Giessen, dat internationaal handelt in diervoedergrondstoffen. We zijn een vooruitstrevende handelsonderneming, opgericht in 1979, die zich kenmerkt door een servicegerichte, pro-actieve houding naar haar klanten en leveranciers. Met ons enthousiaste team van dertig medewerkers zijn wij tot op de dag van vandaag een jonge onderneming met een gezonde groeiambitie. In verband met die groei, zoeken we naar een nieuwe trader.


TRADER 

Fulltime

Functieomschrijving

Als trader ga je, na een korte maar pittige opleiding, zelfstandig internationaal handelen in grondstoffen voor diervoeders. Je weet nieuws op waarde te schatten, signaleert trends en onderkent en beheerst de risico’s die je aangaat. Een goede dosis aan analytisch vermogen is daarbij in je voordeel. In deze functie draait het om snel, geconcentreerd en adequaat reageren op wat in de markt gebeurt. Visie, timing, kennis en ervaring: alles komt in deze job samen. Binnen korte tijd leer je de ins & outs van de grondstoffenhandel. Een fascinerende wereld waarin talent, kennis en discipline jouw succes bepalen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand met een goed ontwikkeld analytisch vermogen, die bij ons het vak van trader wil leren. Natuurlijk is het een voordeel wanneer je eerder als trader hebt gewerkt, maar wij vinden jouw motivatie en passie belangrijker dan deze ervaring. Wel vragen we HBO werk- en denkniveau en minimaal zeven jaar algemene werkervaring. We zoeken iemand met een ondernemend karakter. Je gaat graag je eigen gang, houdt van zelfstandig werken, maar hecht ook waarde aan werken binnen een collegiaal team. In de sterk wisselende markten waarmee je te maken krijgt, toon je zowel discipline als flexibiliteit en weet je risico’s goed in te schatten. Je hebt een gezonde dosis zelfvertrouwen, maar blijft tegelijk met beide benen op de grond. Initiatief, intuïtie, ambitie en een echte winnaarsmentaliteit zijn jouw sleutels tot succes.

 

Wat biedt Groan?

In ruil voor jouw inzet en enthousiasme, krijg je bij ons een zelfstandige functie in een uiterst dynamische werkomgeving. Je komt te werken in een ondernemende cultuur vol kansen, waar je volop ruimte krijgt om jezelf te ontplooien. We bieden je een gedegen opleiding in de handel, die we afstemmen op jouw ervaring. Uiteraard hoort bij deze baan een zeer aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

 

Geïnteresseerd?

Laat het ons dan direct weten, door een mail te sturen met jouw motivatie en cv naar ae@groan.nl, t.a.v. Adriaan Egas. Heb je nog vragen over de vacature, bel dan met 06 - 51 36 48 05.