Administratief medewerker

Bij Groan hebben we gezonde groeiambities. Om die waar te maken, zijn wij op zoek naar een administratief medewerker. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Werk je graag in een team? En ben je onder alle omstandigheden nauwkeurig?


Als administratief medewerker ben je een belangrijke pion in onze handelsorganisatie. Samen met collega’s zorg je ervoor dat alle inkoop- en verkoopfacturen correct en efficiënt verwerkt worden. Met zo’n 250 vrachten per dag is dat steeds weer een mooie uitdaging.

In het kort

  • Een belangrijke pion in een handelsorganisatie
  • Je bent accuraat en communicatief vaardig
  • Ervaring is één pre
  • Je staat er nooit alleen voor
  • Je werkt aan een betere wereld én aan jezelf

Dit vragen wij van je
Om processen soepel te laten verlopen, werk je accuraat en ben je communicatief vaardig. Je overlegt met de afdeling handel en logistiek, schakelt met klanten en leveranciers en werkt samen met directe collega’s. Deze werkzaamheden vragen om mbo werk- en denkniveau. Of je ervaring nodig hebt? Het is een pre, maar wij leiden je ook graag op.

Dit bieden wij je aan

Als christelijk familiebedrijf zorgen wij ervoor dat je nooit alleen staat. Wij respecteren de ander en zorgen voor elkaar. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en is er volop ruimte voor gezelligheid.

Meer informatie en/of solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Jaco Voorwinden, via 06-24128356 of via jv@groan.nl. Direct solliciteren, dat kan via onderstaande button.

Onze mensen, onze trots

Iedere Groan-medewerker doet er alles aan om zekerheid en kwaliteit te bieden.

In elk opzicht.

Ontmoet het team

Heidi Lindhout
Heidi Lindhout
Boekhouding
Wilma Verheij-Langerak
Wilma Verheij-Langerak
Boekhouding

Alleen ga je sneller maar samen kom je verder.

Groan-medewerker-vrouw.png
Evelien van Helden
Boekhouding

Solliciteer