Commercieel talent

Bij Groan hebben we gezonde groeiambities. Om die waar te maken, zijn wij op zoek naar een commercieel talent. Voel jij je thuis in een dynamische omgeving? Ben je communicatief vaardig? En denk je altijd in oplossingen?

Als commercieel talent ben je een onmisbare schakel tussen leverancier en klant. Bij de één koop je grondstoffen in, die je aan de ander weer verkoopt. Daarbij is het belangrijk dat je adequaat reageert op ontwikkelingen in de markt. Oftewel: je weet nieuws op waarde te schatten, signaleert trends en beheerst risico’s.

In het kort

  • Een belangrijke pion in een handelsorganisatie
  • Je bent accuraat en communicatief vaardig
  • Ervaring is één pre
  • Je staat er nooit alleen voor
  • Je werkt aan een betere wereld én aan jezelf

Dit vragen wij van je

Om klanten optimaal te ondersteunen, is het belangrijk dat je commercieel bent ingesteld. Geen uitdaging is te groot en je weet overal een antwoord op. Of je op de eerste dag alle ins en outs van onze wereld moet kennen? Zeker niet, zolang je maar leergierig bent. Wij leiden je namelijk graag op – ook als trainee.

Dit bieden wij je aan

Als christelijk familiebedrijf zorgen wij ervoor dat je nooit alleen staat. Wij respecteren de ander en zorgen voor elkaar. Verder krijg je alle ruimte om jezelf te ontwikkelen, bieden wij uitstekende arbeidsvoorwaarden en is er volop ruimte voor gezelligheid.

Meer informatie en/of solliciteren

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Adriaan Egas, via 06-51364805 of via ae@groan.nl. Direct solliciteren, dat kan via onderstaande button.

Onze mensen, onze trots

Iedere Groan-medewerker doet er alles aan om zekerheid en kwaliteit te bieden.

In elk opzicht.

Ontmoet het team

Heidi Lindhout
Heidi Lindhout
Boekhouding
portretten-bewerbaar-0016-adriaan.webp
Adriaan Egas
Directeur

Want er is nog genoeg ruimte voor groei en verbetering. Daar krijg ik echt energie van!

Groan-medewerker-vrouw.png
Patricia Köhler
Logistiek

Solliciteer